güniçinde dışardaysam eve gelip fırına vermesi 10 dakikamı alıyor
pişme süresindede lezzetli bir salata yapıyorum
masaya oturup bu lezzetli balığı yemek için 1 saatiniz var;)))
kolay gelsin
- 4 adet alabalık
- yarım çay bard sıvıyağ
- yarım çay bard limon suyu
- 1 tatlı kaşığı tuz
- karabiber,kırmızı biber
- arzuya göre defne yaprağı
- fırın poşeti
yapımı
- balıkları yıkayıp kuruluyoruz(ben kılçıklarını temizletiyorum bu şekilde çocuklar rahat yiyebiliyorlar)
- yağı ,limon suyunu ,tuzu ve baharatları karıştırıyoruz balıkların her tarafına karışımdan sürüyoruz
- fırın poşetlerinin içine yerleştiriyoruz(ben bir poşete 3 balık yerleştirdim)
- defne yaprağının aromasını seviyorsanız 1er yaprak poşetlere yerleştirin
- fırını 180 -200 dereceye ayarlayın yaklaşık 40 dak pişirin.
benim gibi çalışan ev hanımları için eşsiz bi yemek oldu.. anında denedim çok beğendim.. sizden öğrenecek çok şeyim war.. keşke komşu olsaydık bal anne..
YanıtlaSilbeğenmenize çok sevindim
YanıtlaSilkomşu olmak şimdilik hayal......
çok lezzetli görünüyor tadına bakanlara şifa olsun
YanıtlaSilbalıkları fırındayken de çekip göstermeniz çok hoş olmuş. ayrıntıların öneminin farkındasınız. siteniz çok güzel, çok düzenli...
YanıtlaSilgerçekten harika denedim tarif için saol bal anne
YanıtlaSilsevgili adsız
YanıtlaSilbegenmenıze cokk sevindimm
afiyet olsunn