ağustosun son postu.....sonbahar karşılanacak ....kurban bayramı gelecek eylül ayını seviyorum
son zamanların beğenilen lezzeti kemalpaşa yılların acil tatlısı olarak ün salmışken üzerine yapılan kremayla pastalaşan bir lezzet oldu....
malzemeler ve yapılışı
1 paket hazır kemalpaşa tatlısı
üzerinde ölçüye göre hazırlayıp dikdörtgen orta bor borcama dizin
kreması
1 litre süt
2 dolu çorba kaşığı un
2 dolu çorba kaşığı buğday nişastası
2 çorba kaşığı hindistan cevizi
1 su bardağı şeker
tüm malzemeyi karıştırarak kaynatın
tatlıların üzerine dökün
bol hindistan cevizi serpin
afiyetle..........
ben çok sık yapıyorum bu tatlıyı çok lezzetli ve hafif oluyor
YanıtlaSilbende bloğuma bekliyorum :)
http://misevimm.blogspot.com.tr/