tarifini yayınlamadan sadece fotoğrafıyla 3 yorum almıştır kendisi=))) demek ki iştah açıcı bir fotoğraf olmuş....bir de merak uyandırmış hatta sevgili adsız azıcık sitem etmiş tarifini yazmadan fotoğraf eklemeyin ! demiş bencede eş zamanlı olması gerekir tarif ve fotoğrafın ama istenmeyen ve elde olmayan sebeplerden olduğunu yazayım ve daha dikkat edeceğimi de ekleyeyim
malzemeler ve yapılışı
1 paket sade petübör bisküvi
1 paket kakaolu petübör bisküvi
2 tane elma
2 paket krem şanti
1,5 su bardağı süt şanti için
1 paket çikolata sosu
2,5 su bardağı süt çikolata sosu için
yapımı
çikolata sosunu üzerindeki tarife göre kaynatın soğumaya bırakın
üstü kabuklanmasın diye ara ara karıştırın
2 paket şantiyi çırpın buzdolabına bırakın
ayrı bir kapta bisküvileri ufalayın kabuğunu soyduğunuz elmaları minik küpler halinde doğrayın
3 çorba kaşığı süt ekleyip karıştırın
büyük kare borcamı ıslatın
bisküvili harcın yarısını bastırarak kalıba yayın
kalan harca şantili karışımın yarısını ekleyip karıştırın
borcamdaki bisküvili harcın üzerine şantili bisküvileri yayın
üzerine kalan şantiyi döküp yayın
15 dakika buzdolabında soğutun
çikolata sosunu üzerine dökün
buzdolabında en az 2 saat bekletin
hafif pastamız servise hazır
afiyetle
Sayın hocam hani tarif???
YanıtlaSilbiraz gecikti ama tarif yayında sevgili adsız
SilFacebooktan cıktım, buralara geldim hala tarif yok, yapıp da getirceksin heralde
YanıtlaSilsen hep buralarda kal diye tarif birazcık gecikti canım vuslat can
Sillutfen tarifi yazmadan foto yayinlamayin :,, (
YanıtlaSilinşallah.....sevgili adsız
SilEllerinize sağlık harika görünüyor tarif için teşekkürler sevgiler:-)
YanıtlaSilnefis görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilEline sağlık mmmm
YanıtlaSilYorum yazmak hiç kolay bir iş değil söyliyim , kac kere yazdım, hep bi yanlışlık olup ucup gittiler , yoruldum ... Ama emınim bu gelir ... Hiç bişey yok, boş bi msj çunku,, yureğimi kaymıştım öbür yorumlara 😔😔😔😔gittıler
YanıtlaSil