19 Mayıs 2011 Perşembe

yeni yine yeniden londra

uzuuuunnn bir aradan sonra sonra tekrar merhaba.......araya   yasaklar , yolculuklar ve zaman girdi ve şubattan beri yazamadım.......
sanırım bu tatilin en güzel yanı londra seyahatiydi.. ordaki dostlukların baki olduğunu görmek hissetmek yaşamak çoook güzeldii... sanırım londrayı seviyorum=)tabiiki londra da beni=)
bu tatil tarzını sevdim iki üç gün içinde karar verip 4 çocuğuda yanımıza alıp düşünmeden fazla hazırlanmadan yolculuk yapmak güzeldi....hoş önceden haberimde olsa farklı bir etkinlik olmazdı=)sadece bazı şeyleri daha fazla düşünürdüm ama sadece düşünce olarak kalırdı (son cümleyi beni yakından tanıyanlar anladı sanırım)
velhasıl sonuç olarak muhteşemm bir tatildi tekrarını bekliyorum londra......
biz ankara dan 24 nisan da kış mevsimini yaşarken ayrıldık..... ama londra bizi yaz mevsimyle karşıladı ))) uçaktan inip havaalanından çıktığımızda inanamadım =)londra da alıştığımızın çok dışında bir hava vardı ...güneş seven bana ve bal ailesine hoşgeldin şakası gibiydi=)))
fotoğraf makinesinin şarzındaki problemden dolayı çok az fotoğraf çekebildim...davet sofraları mükemmeldi az da olsa yayınlayacağım ... londra da misafir olduğum yolda tevafuken karşılaştığım sofralarına oturduğum tümm dostlarıma tşk ediyorumm tekrarını istiyorum umuyorum özlüyorum))))))

3 yorum:

  1. ok canim , hosgeldin sayfana gorelim bakalim londrada neler yasanmis

    YanıtlaSil
  2. bu arada ben ikra

    YanıtlaSil
  3. hosbuldum ıkraabla ılk tarıf mıhrıbandan gelecek ama muhtesem tadlar yesemde foto mak yanımda olmadıgından cok az lezzetı cekebıldım (

    YanıtlaSil

cretsizSayac.com kodu baslangici-->
hit counters