2 Aralık 2009 Çarşamba

arnavut ciğeri


dadadadaaa;)
küçük kızım sevdiği şeyleri bize gösterirken böyle takdim ediyor;))
bende bunu sevdim ve size kızım gibi takdim ediyorum dadadadaaa
bizim evde ciğer pişmez kurban ve kayınpederim vesilesi ile pişti
ve severek yedik yapımı basit belki tarif için geç kaldım ama arşivde bulunsun istedim ...

 malzemeler
  • 300 gr dana ciğeri
  • 1 çay bard un
  • tuz, kırmızıbiber
  • kızartmak için sıvıyağ
  • servis yaparken kızarmış patates  ve maydonozlu soğan
yapılışı
  1. ciğerin zarını soyup yıkayın küçük küpler şeklinde doğrayın
  2. unu tuzu ve biberi ciğerle karıştırın kızgın yağda  kızartın 
  3.  kızarmış patetes ve soğanla servis yapın

afiyet bal şeker olsun

5 yorum:

  1. çok nefis görünüyor
    en kısa zamanda deneyeceğim
    ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş ellerine sağlık eminem
    halan

    YanıtlaSil
  3. görüntü çok güzel patetes kızatmasıyla değilde patates püresiyle daha uygndur yiyenlere şifa olsun anne balımı çok seviyorum

    YanıtlaSil
  4. sayın anne bal,
    servis tabağınıza bayıldım. aynısından almak istiyorum. markasını, nereden aldığınızı belirtir misiniz acaba?

    YanıtlaSil
  5. cok guzel gorunuyor en kisa zamanda yapmam lazim....

    YanıtlaSil

cretsizSayac.com kodu baslangici-->
hit counters