bilgisayar saolsun canı istediğinde yazıları yayınlıyor istemediğinde (belkide beğenmediğinde)yayınlamıyor......defalarca düzenleyip yayınladığım halde ısrarcı ve inatçı tutumundan vazgeçmiyor((((siz sevgili okurda bu ne foto var tarif yok diyorsunuz pek tabiki içinizden söylüyorsunuz bunu yorumla sorayım annebal neden fotoğraf ekliyor sonra arkası yarınmış gibi tarif bir gün sonra geliyor diye bir soru aklınıza gelse de sükunetinizi büyük bir sabırla koruyorsunuz.....annebal olarak alkışlıyorum sizi ve sabrınızı))))))
kısa bir açıklama yaptıktan sonra özlemle beklediğiniz tarife geçiyorum =))))
bir suçum yoktur bütün suçlu pc=)))
tarifoktay ustadan ramazanın sonunda proğramda yapmıştı .......beklediğim kadar güzel olmadı diycem siz sevgili okur asla yapmayacaksınız(((( sadece şeftali biraz tatlı geldi üzerine vişne veya erik marmelatı olsasanki ben daha çok severdim seçim sizin tarife buyrun.....
1 kg süt
1 su bard toz şeker
2 çorba kaşığı pirinç unu
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı nişasta
1 paket vanilya
üzeri için
4 şeftali
1 çay bard toz şeker
1 su bard su
2 çorba kaşığı nişasta
süslemek için
beze
krema malzemelerini kaynatın kuplara koyun şeftalilerisoyun şeker su ve nişastayı blandırdan geçirin
kısık ateşte karıştırarak pişirin kremanın üzerine paylaştırın soğuyunca bezeyle süsleyin
afiyetle.......
bal anne paylaştğınız her tarifin mükemmel olduğunu düşünerek sorgusuzca düşünmeden yapıyoruz ama bu tarifte aynı başarıyı gözlemleyemedik.. bilginize :)
YanıtlaSilhaklısınız sayın nemutlu ....damak zevklerimiz apayrı )))) ben genelde tarif değiştitöeö birebir yazarım birebir yaparım ama bu tarifte bu krema yerine kremalı kadayıf ın kreması yapılsa dah güzel olur sanki....pc izin verdiğinde sayfada da bunu belirteceğim....yorum yazmanız beni çok duygulandırdı=)))) devamınıda bekliyorum....
YanıtlaSil