son zamanlarda gene her şeyi lezzetli yemeye başladım.....buna şükrediyorum.....lezzetsiz yemenin ne demek olduğunu bilmesem şükrünü de bilemezdim sanırım......ameliyattan sonra uzun bir dönem tatsız ve tuzsuz yaşadım....çok sevdiğim profiterol bile.....mantı bile.....hatta su bile tatsızdı(((( ya tatlarını unutmuştum ya da gerçekten tatsızdılar.....ama ameliyatla alakalıymış....doktor belli bir zaman sonra geçer demişti......yine yeniden lezzetle yemek çok güzel ......bu salatada bana çok lezzetli geldi.....belki de hepimizin bildiği bir salata ama benim için farkı tadındaydı=) eğer hala yapmadıysanız buyurun tarif.....
malzemeler
3 tane kabak
3 tane havuç
yarım demet dereotu
2 diş sarımsak
1 büyük kase süzme yoğurt
1 su bard iri kıyılmış ceviz
yapılışı
havuçları ve kabağı rendeleyin tavaya yağı ilave edin yüksek ateşte 10 dakika çevirerek sebzeleri kavurun yoğurt sarımsak ve tuzu karıştırın dereotunu ince ince kıyın yarım bardak cevizi ekleyin ve tüm malzemeyi karıştırın servis tabağına alınca kalan cevizle süsleyin........
afiyetle........
tarifimi http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/a gönderiyorum......
çok sevdiğim bir salata canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilcanim bal ailesinin bal annesi,saglik haberlerini okudukca sukurler olsun diyorum.rabbim saglikli gunler nasip etsin ,hepimize insallah :)))
YanıtlaSilyarin carsamba ve kahvalti gunumuz bende ,gecen sefer sende vardin yine meshur grill menemen yapicaz...salatayi da sevdim bu arada IKRA
Ellerine en önemliside güzel yüreğine sağlık canım,çok teşekkürler güzel tariflerin için...
YanıtlaSilŞimdi yayında http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/2013/03/kabakl-salata.html her zaman bekliyorum,Rabbim ağzımızın tadını bozmasın inşallah,selamlar sevgiler
salata olur da yenmez mı:)
YanıtlaSilFarklı bir lezzet olmus :) denemli.
Takibe aldım sizi
benmde bir moda blogum var, beklerım
http://benlimoda.blogspot.com/