12 Eylül 2013 Perşembe

Kolay sufle

artık mutfakta herşey çok kolay haberiniz olsun......annebal olarak ben üzerime düşen görevi yapıyorum haberiniz yoksa haberdar ediyorum.....ben gibi tatlı sevenlerdenseniz..... ben gibi herşeyi çarcabuk hazırlayıp tüketenlerdenseniz......ben gibi misafiriniz aniden haberli habersiz geliyorsa......ben gibi 4 çocuğunuz varsa hepside tatlı seviyorsa=)))))) bu ben gibiler uzar gider......anlatmak istediğim hem leziz hem ucuz hem pratik bir lezzet .....ondandır bu kadar çok kelime üretip evirip çeviriyorum.....iyi anlayın ve merak edip bu lezzeti tadın...niye bu kadar istiyorsam onu da bilmiyorum....annebal olarak sorumluluk hissiyatım çok fazla sanırsam =)))))))
şimdi tarifi veriyorum=))))) 
en yakın bim e gidiyorsunuz buzluk bölümüne geçiyorsunuz pastalar bölümünü buluyorsunuz=))))) ikili pakette çikolatalı sufle alıyorsunuz.......fiatını da belirteyim 2.95 liracık ödeyip evin yolunu tutuyorsunuz....fırını 200 derece ısıtıyorsunuz fırın ısınınca 12 dakika pişiriyorsunuz ......ve sımsıcak sufleniz hazır....annnebal gururla sunar deyip işi abartıyorum ben çok sevdim siz de sevin ....
önemli not= yanında muhakkak sütlü dondurmayla servis yapınız.........
afiyetle..........

4 yorum:

  1. Bende tattım çok güzel
    beğendim eşim bayıldı.
    Afiyet olsunnnnn.

    YanıtlaSil
  2. Seviyorum böyle hem pratik hemde hesaplı tatlari . Üstelik bim de kapi komsum :) yarın mutlaka deneyecegim , tartı gününden sonra ;)

    YanıtlaSil
  3. beni guldurdun emine cnm komiksin walla.ama burada bim yok nolcek simdiiii...........ikra

    YanıtlaSil
  4. Tavsiyen üzerine aldım ve şuan şu saatte yememe kimse mani olamayacak😉

    YanıtlaSil

cretsizSayac.com kodu baslangici-->
hit counters