bugünlerde eşim pek bir hamarat=))) bana çekmiş diyeceğim yalan olacak ....çünkü benden çokkkk daha maharetlidir.....bu iyi bir şey aslında ama bu kadar çok bilen ve her şeyden anlayan eşin olunca sen biraz daha zorlanıyorsun ....beğenilme olayın az biraz daha azalıyor..... ama 19 senede alıştık....annebal olmama vesiledir kendisi=)))
bu kolay ve lezzetli tarif de ona ait...londra da tek başına ramazan geçirdiğinde yapmış ve çok güzel olmuş bugünde evimize yaptı (aramızda kalsın ama bende tam sağlıklı beslenmeye başlamıştım )bir çatal aldım enfesti....
tarif için ölçü veremiyorum her şey göz kararı burada el lezzetinin önemi kadar kabağa da iş düşüyor kabak tatlıysa değmeyin lezzetine.....
kabakları soyun dilimleyin bir gece şekerde bekletin yüksek ateşte yaklaşık 10 dakika pişirin kısık ateşe alın çatalla kabağı kontrol edin biraz diriyken fırın kabına boşaltın 200 derece fırında kızarana kadar pişirin......
afiyetle
eminim güzeldir, görüntü süper...
YanıtlaSilvalla eşler böyle becerikli oldu mu hanımlar bazen rahat ediyor.Özellikle hastalık durumlarında.Varsın olsun,arada beğenmese de yapmaya devam etsin.Benim eşimde genelde et,balık tavuk ilgi alanına girdiği için arada sırada mutfağa girip bişeyler yapar.Bizde kızlarımla afitle yeriz.Hepinize afiyet bal şeker olsun:)sevgiler..
YanıtlaSilbenim eşimde bu kadar marifetli olsun isterdim açıkçası.ellerine saglık eşinin.
YanıtlaSilharika bir tatlı, marifetli bir eşin olduğu için şanslı gruptansın:)
YanıtlaSilafiyet olsun çok güzel gözüküyor
YanıtlaSilkabak güzelde,berra ondan çoook daha güzel mşllh.
YanıtlaSil